Det er ikke det at det skjer så fryktelig mye. Men litt skjer jo. For eksempel har jeg så utrolig mye å gjøre på Feuden for tiden:

20120104-124738.jpg

Også måtte jeg en tur på XXL, for der var alt enda mer gratis enn det pleier å være. Fikk meg et par nye lauparsko, faktisk.

Ønsk velkommen til Nike Zoom Structure Triax 13!

20120104-124545.jpg

Vi ble bestevenner allerede i går, da jeg persa på 7 km, haha, tror nesten jeg skal spesialisere meg på den eneste distansen jeg vet egentlig ikke er noen distanse.

20120104-125013.jpg

Men det var på mølle da, og mølleløping teller ikke. Mølleløping er faktisk for idioter, men av og til kan det være godt for noe. For eksempel persing på distanser som ikke finnes.

Dessverre tror jeg at jeg har fått et tretthetsbrudd i beinhinnebetennelsen min. Løper for det, det er ikke det altså! Men det er jo jævlig kjipt, så klart. Det er litt som å ha konstant nåler i benet. Digg.

I tillegg er det jo Tour de Ski om dagen, og jeg får med meg ALT, ALLLLLT av Tour de Ski, det er ikke kødd en gang. Siden jeg og HEDMARK er så substansielt forskjellige når det kommer til sportsinteresse, ser jeg for meg at sport kan bli en potensiell stemningsdreper for oss. Foreløpig møtes vi på halvveien ved at han ser på Touren med meg, og jeg ser på filmer med ham (jeg ække noe filmmenneske, jeg ass). Han omtalte meg faktisk som “sportsidioten” i går! Og jeg har jo ikke bjeller en gang, dessuten har jeg så mye å gjøre på Wordfeud om dagen at jeg gjerne bruker sportstiden til å catche opp litt der også.

Jeg ønsker meg bjeller.

Hvis jeg er sportsidiot har han virkelig til gode å møte en ordentlig sportsidiot.

Men det er mer som har skjedd! Rett før jeg skulle legge meg (i firetiden) natt til tirsdag kom jeg på at åååååhhh, jeg må jo melde meg på Lykketallet! Jeg må nesten vinne 10 000 kr, jeg ass, og Lykketallet på Metromorgen er et fint sted for slikt (“Ingen spørsmål stilt, ingen prestasjoner, alt du behøver er FLAKS!”) Jeg har vært påmeldt Lykketallet i tre måneder eller så. Men man må melde seg på hver måned.

Og så gikk jeg og la meg, og tre timer senere ringte telefonen, hallooooo, det er fra Lykketallet, er du glad for å høre fra meg?

Og jeg bare: Jaaaa, SÅÅÅÅ glad for å høre fra deg!

Og han bare: Vekket jeg deg?

Og jeg bare: NEEEEIIIIDA, klokken er jo bare ti på syv og jeg la meg for under tre timer siden, SÅDETGÅRFINT.

Men så la de på og skulle ringe meg opp igjen på opptak på radio og jeg fikk beskjed om å være våken, prate mye og virke blid, og det klarte jeg noe innmari, men lykketallet mitt var jo åtte, som er nesten som et evighetstegn, dessuten har jeg bursdag den 8., så jeg var ganske så sikker på at 8 var et fint lykketall. Men 8 var ikke noe fint lykketall i det hele tatt. Så da ble jeg sur.

Jeg vant ikke 10 000 kr, men fikk et solkort i trøstepremie???

Solkort???

Er de ikke klar over at jeg forakter solbrune mennesker? Vil de jeg skal begynne å henge ute på La Belle Sole og Onkel Donald hver eneste torsdag, fredag og lørdag også, da?

Men det var hyggelig å bli ringt opp av Lykketallet, selv om det sikkert var fordi jeg var den eneste som hadde husket å melde meg på i januar.

Nå må jeg og Melvin og HEDMARK til Hedmark.