Jeg ble så utrolig lei av å lese de tafatte bloggene deres, at jeg gikk ned og kjøpte meg en ordentlig avis, selv om jeg ikke har lest den jeg faktisk abonnerer på ennå. Hele uken, egentlig. Siste måneden, når jeg tenker meg om.

Men så oppdaget jeg at de har jo skrevet om MEG i Dagens Næringsliv i dag? Snakk om bonus, jeg som bare egentlig var ute etter D2. Jeg går faktisk og leter etter tomflasker en hel uke for å ha råd til å kjøpe Dagens Næringsliv hver eneste fredag.

Og etter at jeg hadde lest den dumme avisen (og artikkelen om meg), oppdaget jeg at D2 var fylt med enda dummere tacostoff. Da forstod jeg at det er på tide at jeg emigrerer ATTER EN GANG altså. Hvis taco er det lengste den norske befolkningen har kommet når det kommer til meksikanske kulinariske retter, får dere ta dere en tur til Ciudad Juárez for å finne ut hvor godt dere vil trives i Mexico. Jeg tipper dere vil trives ekstremt godt når de selger organene deres på svartebørsen (tacokrydret).

Så jeg spiste dette.

(Jeg spiste taco på tirsdag)

Og pliiiiz, ikke kom her og si at jeg spiser for mye eller for lite eller for mye fett eller for lite karbohydrater eller for få grønnsaker og sånt piss. Jeg vet akkurat hva jeg spiser. Her spiser jeg for eksempel laks, cherrytomater, blåmuggost, oliven, mozzarellaost, dijonsennep, majones og creme fraiche. Og balsamico. Jeg skal tross alt løpe rundt en “hel” mil i Oslo i morgen mens dere står som nek på siden og heier og hoier og plutselig bestemmer dere for å krysse gaten akkurat når jeg skal løpe forbi. Plis, ikke gjør sånn. Hei og hoi, men ikke noe kryssing av gater mens jeg er i en mils omkrets.

Hvis noen gjør det i morgen kan det hende at det renner over for meg.

Jeg trenger næring.

Nå må jeg se på hva mer (enn taco) som er typisk norsk. Haddy, vent på meeeg!