Det er ikke noe vits i å si at jeg ikke er noe kul bare fordi jeg ikke har tenkt å verken blogge eller løpe i dag. Jeg er kjempetøff, faktisk.

Bare se så tøff jeg er når jeg venter på bussen på Karihaugen. (Og ja, jeg er så klart naken under jakken)

20110421-032100.jpg

Siden jeg har så dårlig råd må jeg nemlig GÅ helt til Oslo. Og siden jeg er så tøff er jeg der alltid lenge før bussen. Hvis det skulle knipe litt på tiden kan jeg jo bare løpe, slik jeg gjør overalt ellers.

Dessuten er jeg på psyk.institutt. Jeg pleier å si psykiatrisk institutt, kun basert på alle de snåle (les: flink-pike-jentene) studentene som frekventerer bygget, men jeg vet at de studerer noe hjerne-greier og psykologi og sånn. Ikke krig og fred og religion og politikk og sånne viktige greier som vi studerer borte på Blindern. Men uansett. Tenkte det var lurt å være her når jeg FØRST SKAL FÅ MENTALT SAMMENBRUDD av denne effings bacheloroppgaven.

Det nærmer seg, nemlig. Jeg tror jeg flykter opp i Holmenkollen og drikker øl i stedet. Skal legge hjernen min på grillen slik at vi får noe godt å spise. Den er alledede medium stekt.

Det lønner seg forresten å blogge om Jan-Aage Torp. Det må være forklaringen på de høye seertallene her om dagen. Så da gjør jeg det. Jan-Aage Torp, Jan-Aage Torp.

Sånn. Da var det øl.